Pretraga

Veličina slova

A- A A+

 

Konferencije

Konferencije su jedan od najuobičajenijih načina debatiranja o nizu različitih tema koje se dotiču fenomena invalidnosti. Kako bi ste na vrijeme bili informisani o dostignućima najznačajnijih konferencija koje su se desile posjetite naše izvještaje sa konferencija koje smo posjetili.
Za vas smo izdvojili izvještaje sa sljedecih konferencija:

 

KORAK KA EVROPI II - Prava i politike u oblasti invalidnosti u Jugoistočnoj Evropi

KORAK KA EVROPI 2005

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O SAMOSTALNOM ŽIVOTU


- Ako želite sami podijeliti informacije o konferencijama na kojima ste sudjelovali, na kojima planirate sudjelovati, ili koje će organizovati vaša organizacija molimo kontaktirajte nas:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pretplata na Inicijativa časopis

Kalendar događaja


youtube i.c. lotosI.C. "Lotos" Youtube kanal


 

Facebook logo

 

I.C. "Lotos" Facebook

Brojač posjeta

Danas: 264

Juče: 347

Ove sedmice: 2038

Ovog mjeseca: 6264

Ukupno: 143148

Naša misija

Misija naše organizacije je svojim djelovanjem uticati na stvaranje demokratskog civilnog društva u Bosni i Hercegovini u kojem će pitanja invalidnosti biti razmatrana kao pitanja ljudskih prava a osobe sa invaliditetom se neće suočavati sa barijerama prilikom obrazovanja, zapošljavanja, ostvarivanja zdravstvenog i socijalnog osiguranja, informisanja, kretanja u unutarnjim i vanjskim prostorima i korištenja potrebnih servisa podrške u ostvarivanju prava koja im kao ljudskim bićima pripadaju.

Donatori i Partneri

treshold logo

myright

microsoft logo

STIL

SIDA