Pretraga

Veličina slova

A- A A+

 

Konferencije

Konferencije su jedan od najuobičajenijih načina debatiranja o nizu različitih tema koje se dotiču fenomena invalidnosti. Kako bi ste na vrijeme bili informisani o dostignućima najznačajnijih konferencija koje su se desile posjetite naše izvještaje sa konferencija koje smo posjetili.
Za vas smo izdvojili izvještaje sa sljedecih konferencija:

 

KORAK KA EVROPI II - Prava i politike u oblasti invalidnosti u Jugoistočnoj Evropi

KORAK KA EVROPI 2005

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O SAMOSTALNOM ŽIVOTU


- Ako želite sami podijeliti informacije o konferencijama na kojima ste sudjelovali, na kojima planirate sudjelovati, ili koje će organizovati vaša organizacija molimo kontaktirajte nas:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pretplata na Inicijativa časopis

Kalendar događaja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

youtube i.c. lotosI.C. "Lotos" Youtube kanal

 

fb

I.C. "Lotos" Facebook

Brojač posjeta

Danas: 93

Juče: 188

Ove sedmice: 93

Ovog mjeseca: 4260

Ukupno: 671296

Naša misija

Misija naše organizacije je svojim djelovanjem uticati na stvaranje demokratskog civilnog društva u Bosni i Hercegovini u kojem će pitanja invalidnosti biti razmatrana kao pitanja ljudskih prava a osobe sa invaliditetom se neće suočavati sa barijerama prilikom obrazovanja, zapošljavanja, ostvarivanja zdravstvenog i socijalnog osiguranja, informisanja, kretanja u unutarnjim i vanjskim prostorima i korištenja potrebnih servisa podrške u ostvarivanju prava koja im kao ljudskim bićima pripadaju.

Donatori i Partneri

treshold logo

myright

microsoft logo

STIL

SIDA

 

 

Pretraga